F
U
T
E
R
R
A

Ideas

FOLLOW US
@FUTERRA

Harry Mc Neil blir vd för Futerra Stockholm

Jenny Sjalin

10.02.17

Den första mars tillträder Harry Mc Neil som vd för Futerras svenska kontor.

Futerra är en internationell kommunikationsbyrå som bara tar uppdrag som leder mot en hållbar utveckling. Den svenska delen har i drygt sex år letts av delägaren Magnus Ljungberg som nu valt att kliva åt sidan.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Harry. Han är en erfaren vd som delar både våra värderingar och idéer om näringslivet som en effektiv plattform för att driva positiv samhällsförändring. Harrys bakgrund inom både affärsutveckling och social hållbar utveckling kommer att göra vårt erbjudande ännu vassare, säger Futerras styrelseordförande Joel Lindefors.

Harry Mc Neil har tidigare startat byrån The Good Guys och varit verksam som vd för Telge Tillväxt och de senaste två åren varit vd för Hero Sverige.

– De senaste åren har jag arbetat operativt i företag med tydligt fokus både på social hållbarhet och lönsamhet. Nu ser jag fram emot att hjälpa andra företag med att skapa lönsam hållbarhet, säger Harry Mc Neil.

Futerra har sedan starten i Sverige 2010 arbetat med att hjälpa svenska organisationer och företag att använda kommunikation för att ställa om till en hållbar utveckling. Bland de svenska kunderna finns H&M, Filippa K, KRAV, WWF, Food for Progress och Swedfund. Futerra startades i London 2002 och har kontor i London, Stockholm, New York, Mexico City och San Francisco.

Posted by Jenny Sjalin

  •  
  • 157

Twitter

RT Excited to have @frucool, co-founder of @Futerra doing a Spotlight talk at #Sedex17. Only one week away - book now:… https://t.co/wEquBhkpAW

Delighted to have @M_CarolineH, CEO of Knowlabel, in our office today for one of our traditional Lunch & Learn!

Instagram

instagram

@realmollymalloy and @hhicksy having a "who wore it better" contest at our US office. Who wins? #FuterraUS #agencylife #whoworeitbetter