F
U
T
E
R
R
A

Ideas

FOLLOW US
@FUTERRA

Harry Mc Neil blir vd för Futerra Stockholm

Jenny Sjalin

10.02.17

Den första mars tillträder Harry Mc Neil som vd för Futerras svenska kontor.

Futerra är en internationell kommunikationsbyrå som bara tar uppdrag som leder mot en hållbar utveckling. Den svenska delen har i drygt sex år letts av delägaren Magnus Ljungberg som nu valt att kliva åt sidan.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Harry. Han är en erfaren vd som delar både våra värderingar och idéer om näringslivet som en effektiv plattform för att driva positiv samhällsförändring. Harrys bakgrund inom både affärsutveckling och social hållbar utveckling kommer att göra vårt erbjudande ännu vassare, säger Futerras styrelseordförande Joel Lindefors.

Harry Mc Neil har tidigare startat byrån The Good Guys och varit verksam som vd för Telge Tillväxt och de senaste två åren varit vd för Hero Sverige.

– De senaste åren har jag arbetat operativt i företag med tydligt fokus både på social hållbarhet och lönsamhet. Nu ser jag fram emot att hjälpa andra företag med att skapa lönsam hållbarhet, säger Harry Mc Neil.

Futerra har sedan starten i Sverige 2010 arbetat med att hjälpa svenska organisationer och företag att använda kommunikation för att ställa om till en hållbar utveckling. Bland de svenska kunderna finns H&M, Filippa K, KRAV, WWF, Food for Progress och Swedfund. Futerra startades i London 2002 och har kontor i London, Stockholm, New York, Mexico City och San Francisco.

Posted by Jenny Sjalin

  •  
  • 0

Shared Thoughts

no comment found

0
Account Director – London

Account Director – London

Manon Thomas

15.02.17

The newest Futerran: Aman Singh

The newest Futerran: Aman Singh

Freya Williams

13.01.17

Account Executive, New York

Account Executive, New York

Ross Bennett

09.01.17

What a year!

What a year!

Ross Bennett

23.12.16

Attention please!

Attention please!

Colette Henry

14.12.16

Wild for Life

Wild for Life

Ed Gillespie

08.12.16

Twitter

Ahead of #HappinessDay (March 20), the Smurfs join forces to promote the #SDGs. We absolutely love this campaign!… https://t.co/5KxnNI43CT

#Consumers and #employees want to know where their companies stand on Trump's policies - are you ready? https://t.co/oRNssYK1tm #leadership

Instagram

instagram

GreenBiz 17: our Aman Singh rocking the pussy hat while moderating the session on business leadership in new political climate! Photo: EDF+Business #greenbiz #greenbiz17 #pussyhat #sustainability #businessleaders