F
U
T
E
R
R
A

Ideas

FOLLOW US
@FUTERRA

Frukost: Redovisa framtiden!

Jenny Sjalin

21.03.17

Efter ha gjort fler än 50 redovisningar för H&M, OKQ8, AP7, Rädda Barnen, Eterne, Löfbergs, och många fler, skrivit en bok på ämnet och vunnit ett flertal priser delar Magnus Ljungberg med sig av sina bästa fem bästa tips för en framgångsrik hållbarhetsrapportering.

Futerra har gjort redovisningar sedan vi startade för 6 år sedan, och ser dem som en möjlighet att skapa förändring och stärka varumärket, både mot kunder och internt. Vi berättar hur vi tänker och hur vi kan hjälpa dig. Vi bjuder på kaffe, macka, bra tips och inspiration.

Onsdagen den 5 april. Frukost från 7.30, seminarium 8-8.45. Hos oss i Gamla stan. Stora nygatan 45.
Anmäl dig till frukost@futerra.se

Varmt välkommen.

Vi ses!

Posted by Jenny Sjalin

  •  
  • 217

Twitter

RT Astounding figure from #climateweeknyc via @futerra poll: 14% globally see themselves as climate `fatalists' (in US… https://t.co/S9iCW5rqIC

RT Last week @futerra launched a platform to rally climate optimists. We believe in #climateoptimism! Join us:… https://t.co/pGCuS5T0iz

Instagram

instagram

Futerra team USA 🎉 With some amazing Climate Optimist posters! Show us your #climateoptimist at @climateoptimist Join us and opt in! . . . . . . #climateoptimist #climatechange #solvableproblem #solvable #CWNYC #campaigners #futerra #futerrans #optimistic #amazingteam