F
U
T
E
R
R
A

Ideas

FOLLOW US
@FUTERRA

Frukost: Redovisa framtiden!

Jenny Sjalin

21.03.17

Efter ha gjort fler än 50 redovisningar för H&M, OKQ8, AP7, Rädda Barnen, Eterne, Löfbergs, och många fler, skrivit en bok på ämnet och vunnit ett flertal priser delar Magnus Ljungberg med sig av sina bästa fem bästa tips för en framgångsrik hållbarhetsrapportering.

Futerra har gjort redovisningar sedan vi startade för 6 år sedan, och ser dem som en möjlighet att skapa förändring och stärka varumärket, både mot kunder och internt. Vi berättar hur vi tänker och hur vi kan hjälpa dig. Vi bjuder på kaffe, macka, bra tips och inspiration.

Onsdagen den 5 april. Frukost från 7.30, seminarium 8-8.45. Hos oss i Gamla stan. Stora nygatan 45.
Anmäl dig till frukost@futerra.se

Varmt välkommen.

Vi ses!

Posted by Jenny Sjalin

  •  
  • 0

Twitter

The UK government is starting an investigation into claims that women are being held back in business and will be t… https://t.co/BABvNcGFI5

A new study has found that #millennials will impact the food and beverage industry in a positive way since they pay… https://t.co/fgFUqeT7wa

Instagram

instagram

Today we’re showcasing an amazing photographer duo Miguel Hahn and Jan-Christoph Hartung – also known as Hahn + Hartung. One of their projects called ‘Beauty and the Beast’ explored how local communities have adapted to the constant threat of natural disaster.