F
U
T
E
R
R
A

Ideas

FOLLOW US
@FUTERRA

Frukost: Redovisa framtiden!

Jenny Sjalin

21.03.17

Efter ha gjort fler än 50 redovisningar för H&M, OKQ8, AP7, Rädda Barnen, Eterne, Löfbergs, och många fler, skrivit en bok på ämnet och vunnit ett flertal priser delar Magnus Ljungberg med sig av sina bästa fem bästa tips för en framgångsrik hållbarhetsrapportering.

Futerra har gjort redovisningar sedan vi startade för 6 år sedan, och ser dem som en möjlighet att skapa förändring och stärka varumärket, både mot kunder och internt. Vi berättar hur vi tänker och hur vi kan hjälpa dig. Vi bjuder på kaffe, macka, bra tips och inspiration.

Onsdagen den 5 april. Frukost från 7.30, seminarium 8-8.45. Hos oss i Gamla stan. Stora nygatan 45.
Anmäl dig till frukost@futerra.se

Varmt välkommen.

Vi ses!

Posted by Jenny Sjalin

  •  
  • 218

Shared Thoughts

no comment found

0
Futerra Stockholm letar praktikant!

Futerra Stockholm letar praktikant!

Jenny Sjalin

29.11.17

Group Operations Manager

Group Operations Manager

Alanna

22.11.17

Mind the Gap

Mind the Gap

Colwyn Elder

01.11.17

The Future Is Exciting

The Future Is Exciting

Hilary Tam

27.10.17

Iceland dreaming…

Iceland dreaming…

Ed Gillespie

09.10.17

I’m a #climateoptimist because…

I’m a #climateoptimist because…

Solitaire Townsend

19.09.17

Twitter

Prediction no.2: The BBC’s Blue Planet II has started a fire which will burn brightly in 2018.… https://t.co/StrkMp1CB0

What might 2018 hold? Over the next week, we’ll be sharing with you our predictions for the… https://t.co/0uizPkIlSy

Instagram

instagram

[Sound ON!] ‘Tis the season of giving. And at this time, we're sure there are things you own that are looking for love in a new home. Things that you no longer need or want. So we're starting a collection. Share your #LookingForLove stories, watch this space for ours, and keep your eyes peeled for our Looking For Love Swishing event in February 👀💘 . . . Pedro: I like to live life on the edge. No one had a moustache this big, without taking risks. I guess you could say I'm a bit of a wildcard. But even I have a soft spot. The kind of person I'm looking for? Someone who loves the little things in life. From the smell of fresh air, to a well placed hat.