FOLLOW US
@FUTERRA

Frukost: Redovisa framtiden!

Efter ha gjort fler än 50 redovisningar för H&M, OKQ8, AP7, Rädda Barnen, Eterne, Löfbergs, och många fler, skrivit en bok på ämnet och vunnit ett flertal priser delar Magnus Ljungberg med sig av sina bästa fem bästa tips för en framgångsrik hållbarhetsrapportering.

Futerra har gjort redovisningar sedan vi startade för 6 år sedan, och ser dem som en möjlighet att skapa förändring och stärka varumärket, både mot kunder och internt. Vi berättar hur vi tänker och hur vi kan hjälpa dig. Vi bjuder på kaffe, macka, bra tips och inspiration.

Onsdagen den 5 april. Frukost från 7.30, seminarium 8-8.45. Hos oss i Gamla stan. Stora nygatan 45.
Anmäl dig till frukost@futerra.se

Varmt välkommen.

Vi ses!

INSTAGRAM

instagram

We could have done every #OptimistApril post about how the women’s movement makes us optimistic. From the women’s march that happened around the world to #MeToo to 3% Conference, women are changing the world.

instagram

@lilianliu of the @unitednations Global Compact is one of our Futerra Fashion Revolutionaries. Check out our interview with her and hear why she works in sustainable fashion on our blog now!

instagram

We’re optimistic about systems change, which is about addressing the root causes of social problem rather than creating bandaid solutions to symptom problems. By looking at the world, organizations, and social structures as interrelated and interdependent parts, we can make more informed and more sustainable choices as we’re able to better consider the impact of our decisions. #OptimistApril

Back to Top