F
U
T
E
R
R
A

Ideas

FOLLOW US
@FUTERRA

Futerra Stockholm letar praktikant!

Jenny Sjalin

29.11.17

Vilka vi är
Vi är en förändringsbyrå som hjälper företag och organisationer att ställa om sin verksamhet mot långsiktig hållbarhet, med affärsutveckling och kommunikation som viktiga verktyg. Vi jobbar med några av Sveriges och världens mest intressanta företag såsom, Oumph! och Haglöfs, Sia Glass, Skanska, Polarbröd.
Futerra har kontor i London, Stockholm och New York, och nu söker vi en praktikant till vårt Stockholmskontor!

Vem vi söker
Vi vill att du har ett stark intresse för att utveckla din kunskap inom hållbarhet och kommunikation. Under praktiken kommer vi erbjuda dig möjligheten att arbeta tillsammans med olika personer från vårt team och i en rad olika uppdrag. Allt ifrån research, analys och hållbarhetsredovisningar till att delta i en och annan workshop och utbildning. Alltid med hållbarhet i centrum. För att du ska få ut som mycket som möjligt av din praktik vill vi att du har lätt för att ta initiativ och arbetar självständigt. Du går på en relevant utbildning inom kommunikation eller hållbarhet. Praktiken sträcker sig över våren 2018 och är på heltid.

Skicka din ansökan och CV till astrid.maehans@futerra.se

Posted by Jenny Sjalin

  •  
  • 24

Shared Thoughts

no comment found

0
Futerra Stockholm letar praktikant!

Futerra Stockholm letar praktikant!

Jenny Sjalin

29.11.17

Group Operations Manager

Group Operations Manager

Alanna

22.11.17

Mind the Gap

Mind the Gap

Colwyn Elder

01.11.17

The Future Is Exciting

The Future Is Exciting

Hilary Tam

27.10.17

Iceland dreaming…

Iceland dreaming…

Ed Gillespie

09.10.17

I’m a #climateoptimist because…

I’m a #climateoptimist because…

Solitaire Townsend

19.09.17

Twitter

Prediction no.2: The BBC’s Blue Planet II has started a fire which will burn brightly in 2018.… https://t.co/StrkMp1CB0

What might 2018 hold? Over the next week, we’ll be sharing with you our predictions for the… https://t.co/0uizPkIlSy

Instagram

instagram

[Sound ON!] ‘Tis the season of giving. And at this time, we're sure there are things you own that are looking for love in a new home. Things that you no longer need or want. So we're starting a collection. Share your #LookingForLove stories, watch this space for ours, and keep your eyes peeled for our Looking For Love Swishing event in February 👀💘 . . . Pedro: I like to live life on the edge. No one had a moustache this big, without taking risks. I guess you could say I'm a bit of a wildcard. But even I have a soft spot. The kind of person I'm looking for? Someone who loves the little things in life. From the smell of fresh air, to a well placed hat.