F
U
T
E
R
R
A

Ideas

FOLLOW US
@FUTERRA

Futerra Stockholm letar praktikant!

Jenny Sjalin

29.11.17

Vilka vi är
Vi är en förändringsbyrå som hjälper företag och organisationer att ställa om sin verksamhet mot långsiktig hållbarhet, med affärsutveckling och kommunikation som viktiga verktyg. Vi jobbar med några av Sveriges och världens mest intressanta företag såsom, Oumph! och Haglöfs, Sia Glass, Skanska, Polarbröd.
Futerra har kontor i London, Stockholm och New York, och nu söker vi en praktikant till vårt Stockholmskontor!

Vem vi söker
Vi vill att du har ett stark intresse för att utveckla din kunskap inom hållbarhet och kommunikation. Under praktiken kommer vi erbjuda dig möjligheten att arbeta tillsammans med olika personer från vårt team och i en rad olika uppdrag. Allt ifrån research, analys och hållbarhetsredovisningar till att delta i en och annan workshop och utbildning. Alltid med hållbarhet i centrum. För att du ska få ut som mycket som möjligt av din praktik vill vi att du har lätt för att ta initiativ och arbetar självständigt. Du går på en relevant utbildning inom kommunikation eller hållbarhet. Praktiken sträcker sig över våren 2018 och är på heltid.

Skicka din ansökan och CV till astrid.maehans@futerra.se

Posted by Jenny Sjalin

  •  
  • 0

Shared Thoughts

no comment found

0

Twitter

Is your business looking to explore the circular economy but not sure where to start? Check out these five tips fro… https://t.co/wHvJpEwjnH

Although trends are still essential to the #fashion industry, the conversation is expanding to make #sustainabilityhttps://t.co/yAX9U5JXc9

Instagram

instagram

On this snow-filled Monday in London we’re bringing you some hot #SustainableFashion news, where we highlight something inspiring going on in the fashion industry. @kering_official is partnering with @lcflondon_ to launch the world’s first open-access online programme dedicated to sustainability and luxury fashion. The course aims to strengthen sustainability education in the industry – and make it the trend everyone follows.