FOLLOW US
@FUTERRA

Stockholmskontoret behöver bli fler

Världen kan bli bättre! Vi behöver rädda klimatet och minska orättvisorna. Det handlar om att ställa om till en ekonomi som drivs av sol istället för olja. En ekonomi som inkluderar istället för att exkludera människor. Och det behöver gå fort.
 

Futerra är en change agency. Vi hjälper företag och organisationer att skala upp och snabba på omställningen. Med kreativitet och affärsutveckling bygger vi trovärdiga och modiga varumärken. Vi är aktivister som valt att organisera vår kamp som ett företag, och nu behöver vi bli fler.
 

Vi behöver stärka vårt kreativa team med en designer som kan stötta våra AD:s i allt ifrån kampanjer till hållbarhetsredovisningar. Idéer och utkast till manér behöver spinnas vidare på och förvaltas. Vi letar efter dig som delar våra värderingar, vill driva förändring och är svinbra på det du gör. Vår dröm är att du är säker, hantverksmässig och snabb. Du kan digitalt och gillar att göra Illustrationer. Och du kan göra mock-ups levande och övertygande. Kan du klippa lite film eller fota är det en bonus.
 

Vänta inte, släng in en ansökan till designer@futerra.se En portfolio och ett par ord om vem du är vill vi ha.
 

Hoppas vi hörs!
Back to Top