FOLLOW US
@FUTERRA

We’re Hiring a Senior Copywriter for Futerra Stockholm

Futerra rekryterar copy!

Futerra är en förändringsbyrå. Vi grundades 2001 och har kontor i London, Stockholm och New York. Vi är alla enade i en mission är att göra stora bolag grönare, och gröna bolag större. Vi tror att hållbarhet är vår tids stora affärsmöjlighet och vi arbetar med världens ledande varumärken för att hitta och låsa upp framtidens möjligheter genom att skapa spännande, relevanta, nytänkande och hållbara lösningar som kan förändra världen.

Futerra Sverige behöver flera briljanta hjärnor i vår strävan efter att utmana och utforska vad kommunikation kring hållbarhet är idag, och kan vara imorgon. Vi söker en senior copy som blir en viktig del av det kreativa teamet, och i utmaningen att utforma intelligenta och engagerande lösningar på våra kunders problem och behov.

Vi tror att du har flera års erfarenhet från design- eller reklambyrå, och är van att navigera mellan strategiskt perspektiv och hantverksmässig finish. Vi vill vara en arbetsplats med mångfald och ser gärna någon med annan bakgrund än den som vi andra har. Främst ser vi att du har en nyfikenhet kring det mesta, ett intresse för en hållbar framtid och en övertygelse om att kommunikation kan göra skillnad på vägen dit.

I rollen som copywriter älskar du det skrivna ordet och rör dig lätt mellan strategi, narrativ och kampanjcopy. Du är van att ta helhetsansvar och drar dig inte en sekund för att kavla upp ärmarna. Våra uppdrag ser ganska olika ut, så flexibilitet och ett intresse av att också skriva lite längre texter gör det lättare att jobba i den här rollen.

Bli en av oss! Ansök på copy@futerra.se senast 29 september.

Back to Top