FOLLOW US
@FUTERRA

We’re Hiring an Art Director for Futerra Stockholm

Futerra rekryterar ad!

Futerra är en förändringsbyrå. Vi grundades 2001 och har kontor i London, Stockholm och New York. Vi är alla enade i en mission är att göra stora bolag grönare, och gröna bolag större. Vi tror att hållbarhet är vår tids stora affärsmöjlighet och vi arbetar med världens ledande varumärken för att hitta och låsa upp framtidens möjligheter genom att skapa spännande, relevanta, nytänkande och hållbara lösningar som kan förändra världen. 

Futerra Sverige behöver flera briljanta hjärnor i vår strävan efter att utmana och utforska vad kommunikation kring hållbarhet är idag, och kan vara imorgon. Vi söker en ad som blir en viktig del av det kreativa teamet, och i utmaningen att utforma intelligenta och engagerande lösningar på våra kunders problem och behov. 

Vi tror att du har några års erfarenhet från design- eller reklambyrå, och är van att navigera mellan strategiskt perspektiv och hantverksmässig finish. Vi vill vara en arbetsplats med mångfald och ser gärna någon med annan bakgrund än den som vi andra har. Främst ser vi att du har en nyfikenhet kring det mesta, ett intresse för en hållbar framtid och en övertygelse om att kommunikation kan göra skillnad på vägen dit.

I rollen som ad har du en förkärlek till interaktiva och digitala medier, och rör dig lätt mellan affärsidéer och kampanjuttag. Du navigerar fritt mellan strategisk förståelse och typografiska detaljer. Du är van att ta helhetsansvar för din leverans och drar dig inte för att kavla upp ärmarna och göra det som behövs.

Bli en av oss! Ansök på ad@futerra.se senast 29 september.

Back to Top